Om oss

Om SundTerapi

Torunn Sund Olsen

Daglig leder og Gründer

417 63 951


Torunn er en helsefremmer, velger renhet i tanker ord og gjerninger. Da også en bevissthet i at måten vi velger å leve våre liv på faktisk påvirker oss.

Josue`Dias

Akupunktør og kinesisk medisin


Josue`Dias har 5 års utdanning som akupunktør og kinesisk medisin. Han har drevet en klinikk i sin hjemby Porto - Portugal, og har nå flyttet opp til Polarsirkelen på grunn av Kjærligheten og sin samboer som er farmasøyt.

Torunn Sund-Olsen Gründer SundTerapi. Er sertifisert Terapeut, lærer og Instruktør i Mediyoga fra IMY (Institutet för Medicinsk Yoga), og har bred erfaring med undervisning i MY for ansatte i bedrift, grupper innen helsevesenet og privatpersoner på kurs eller individuelle timer. Januar 2016 er jeg også sertifisert innstruktør i DEVA Yoga – for muskel og skjelettsmerter. Jeg utdannet coach, massasjeterapeut og er autorisert ergoterapeut i bunnen, og har bred erfaring med rehabilitering, HMS, ergonomi, arbeids helse og oppfølging av sykemeldte. Jeg har jobbet mye med personlig trenings veiledning og som instruktør for varierte treningsgrupper i alle aldre. Jeg har mange års erfaring i krav og funksjons avklaringer og arbeidsplassvurderinger. Med 20 års arbeidserfaring innen arbeidshelse og bedriftshelsetjeneste har jeg stadig møtt mennesker som sliter med å håndtere sitt liv og sine forutsetninger. Jeg har erkjent i meg selv og fått bekreftet i nære møter med mennesker, at måten vi lever våre liv på, det vi tenker påvirker oss på cellenivå. I en periode i mitt eget liv der livet «opplevdes for stort» kom jeg i møte med Medisinsk Yoga – en milepæl og livsviktig møte for meg. For å gjøre historien kort. Jeg vil gjerne dele innsikt og verktøyet Medisinsk Yoga med så mange som mulig. Jeg vet det gjør en forskjell Mot den positive helsepolen! Du er alltid varmt velkommen til å ta kontakt med meg! Du kan lese mer om meg og mine erfaringer med mediyoga i bloggen min. Goe Tanka :)

Referanser
Referanser Nyere referanser og kommentarer til timer og kurs kan man finne på SundTerapis facebookside. Runar Ragnarson Brataas 6. februar, postet på Facebook Det må være mange år siden jeg har hatt en så sterk og god opplevelse og oppvåkning som i kveld. Kurs med Torunn Sund-Olsen, hvor vi som jobber med barn og unge fikk nyttige verktøy innenfor medisinsk yoga - både for oss selv og de fantastiske små vi tilbringer mange timer sammen med hver dag. Jeg håper på mer og gleder meg til fortsettelsen ! Helt fantastisk - og jeg er stum av beundring for en slik kompetanse og formidlingsevne! — på Pusterommet Sund Terapi. • ERNÆRING alt MAT som MEDISIN! • FITLINE PM International • CellRESET -orginal