FitLine

Patentert NTC (Næring-Transport-Konseptet), sikrer transporten av næring ut til våre 70.000 milliarder celler betydelig raskere og mer effektivt. Dette igjen sikrer en merkbart høyere bio tilgjengelighet, noe som betyr at alle våre celler får maksimal energi og beskyttelse. NTC =vitaminene er væske som vi drikker! Produktene er laget på en slik måte at de er ferdigFORDØYD (misselært), og går rett til cellene våre uten at det trenger å bruke lang tid ifordøyelsessystemet, slik andre vitaminer/mineraler må. Derfor er det mulig med så høyt næringsopptak - på hele 98 %. Kroppen vår er laget for å spise mat. Næringstilskuddene kan man si er "økologiske grønnsaker på boks". Pluss at sammensetningen av vitaminer og mineraler har en synergieffekt. Synergi handler om at det ene ikke fungerer optimalt uten det andre. Produktene har en frisk og god smak som kan minne om limonadesmak av bringebær, appelsin og sitron. Næringstilskuddene inneholder ikke emulgatorer eller allergener. OPTIMALSETTET BESTÅR AV:

ACTIVIZE OXYPLUS
Er den ideelle morgendrikk som har en oppkvikkende og forfriskende effekt, og tilfører kroppen nøyaktig de virkningsstoffene som den trenger for å produsere energi, samt hjelpe kroppen til et bedre energiopptak fra maten (forbrenning av karbohydrater). Activize bidrar til at kroppen har mer oksygen tilgjengelig, helt ut til de minste kapillærer og celler. Inneholder maritimt algepulver og forsyner kroppen med alle B-vitaminer for bla. konsentrasjon- og prestasjonsevne.

RESTORATE CITRUS Er den ideelle God-Natt-drikken. Den inneholder verdifulle mineraler, sporstoffer og vitamin D i kombinasjon med opptaksfremmende ayurvediske urtearoma. Den virker basisk, fremmer mineralbalansen og balanserer pH-verdien i kroppen. Den bidrar til næring for vakrere hår (kobber), hud (sink) og negler. Og er fin for restitusjon (f.eks. etter trening). Inneholder kalsium, magnesium og vitamin D som er viktig for skjelett, sunne tenner og styrker kroppens eget immunforsvar.

BASICS
Basics er et spesielt utviklet konsentrat med det beste fra frukt og grønt. Den inneholder enzymer og levende kulturer fra melkesyrebakterier (Bifidobacterium animalis subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus) samt naturlige kostfiber fra frukt, grønnsaker og korn. Basics bidrar til riktig næring- og vitalstoff-forsyning til kroppen, vitaliserer fordøyelsessystemet, styrker kroppens eget immunforsvar, har en opptaksfremmende Ayurvedisk urtearoma og inneholder mange antioksydative vitalstoffer som bla. beskytter mot "oksydativt stress". I den vitenskapelige studien er subjektive tilbakemeldinger fra deltakerne: bedre og mer regelmessig fordøyelse, mindre oppblåst mage, bedre mattoleranse, mer energi og vitalitet samt merkbart bedre hud. Tilleggsprodukter for de som vil ta en skikkelig hormonbalanserende snu operasjon i kroppen

HERBASLIM URTETE
Støtter nyrenes rensefunksjon. Og hjelper kroppen å fjerne avfallsstoffer. Den støtter kroppen væskebalanse med verdifulle urter i en unik urteblanding og har en deilig smak.

PROSHAPE AMINOSYREKAPSLER
Aminosyre tablettene bevarer muskelmassen, vitaminer og mineraler er i pulverform og blandes med vann. Næringstilskuddene tas raskt og effektivt opp i tynntarmen - i løpet av 2 til 10 minutter. Diettprodukt for intensive muskelanstrengelser, spesielt for idrettsutøvere. Som er rik på essensielle aminosyrer. Inneholder livsviktige aminosyrer Essensielle aminosyrer bidrar til å bygge opp og beholde muskelmasse. Og har et opptaks fremmende ayurvedisk urteekstrakt. Jeg er stolt over produktene, organisasjonen bak og over å kunne formidle høy kvalitets næringstilskudd. I bunn og grunn handler det om ren mat uten kjemiske og syntetiske stoffer.Næringstilskuddene er patentert, rene og 100% økologis og har GMP standard. GMP = like rent som intravenøs væske (kun 5 % av alle vitaminer i hele verden har en slik medisinsk standard). Alle produktene til Fitline er laget etter denne farmasøytiske kvaliteten.