Medisinsk Yoga

Medisinsk Yoga

Hva er Medisinsk Yoga?

MediYoga – Medisinsk yoga,  er en terapeutisk form for yoga rettet mot helsearbeid, hvor formålet er å skape balanse i kropp og sinn. Økt Livsstyrke og sjølaksept.

Denne yogaformen er utledet av den mer kjente yogaformen – Klassisk  Kundaliniyoga –en ur gammel, opprinnelig Yoga fra Nord India og Tibet. I dette yogasystemet er det vevd inn grunnleggende aspekter fra Ayurveda, – tradisjonell kinesisk medisin.

Enkelt sagt er den sentrale komponenten i klassisk Kundaliniyoga å fjerne indre fysiske, mentale og psykiske konflikter, blokkeringer og hindringer, slik at du kan flyte fritt og du kan være den du er ment å være, den du i sjel allerede er.


Historie

Mediyoga – Medisinsk Yoga er blitt utviklet siden 1997 gjennom klinisk/terapeutisk arbeid. Grunnleggeren er Gøran Boll om i samarbeid med sykehus og store bedrifter, har utviklet Medisinsk Yoga som ett terapeutisk verktøy. Medisinsk Yoga bygger på resultatene av hundrevis av vitenskapelige studier av forskjellige former for yoga over hele verden.

Blant annet er flere studier utført på Karolinska instituttet, og Stockholm Universitetet. I Norge er forskningsstudier i gang blant annet med Medisinsk Yoga mot stress og utmattelsessyndrom, ved Parkinsons, mot høyt blodtrykk/hjerte kar sykdommer og ved autoimune sykdommer / Reumatisme.

Medisinsk Yoga er sammensatt av Mindfulle enkle, men kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og avspenningsteknikker.  Alle øvelser tilpasses og tar utgangspunkt i den enkeltes muligheter og kapasitet. Målet er å skape fysisk, mental og emosjonell tilstedeværelse og balanse.


Medisinsk Yoga hos SundTerapi

MediYoga_Edu_Badge

Hos Pusterommet SundTerapi følges du av Yogaterapeut som er sertifisert fra Instituttet for Medisinsk yoga (IMY). Det er et krav fra IMY om at yogainstruktøren har medisinsk forståelse og helsefaglig utdanning. Dette bidrar til din trygghet!

«Det vi tenker påvirker oss på cellenivå»

Har du et ønske om:

  • Mer energi?
  • Bedre søvn?
  • Mer overskudd?
  • Bedre konsentrasjon?
  • Økt mentalt fokus?
  • Indre ro?
  • Balanse?

Da har jeg den varme gleden av å hjelpe deg med verktøy som kan gi deg dette!

MediYoga passer for alle!

Øvelsene kan utføres liggende, sittende på stol eller gulv, og tilpasses nettopp deg og dine forutsetninger. Jeg tilbyr kurs i grupper, åpne timer og besøk i bedrifter og institusjoner, ved bestilling. Jeg er godkjent Instruktør i Medisinsk Yoga og i MediYoga mot stress og Utbrenthet. I 2014 tilbyr jeg også inviduelle konsultasjoner som Trainee -og så som Godkjent Terapeut i Medisinsk Yoga.

Har du spørsmål, så ta kontakt over e-mail,
facebook eller spørsmålsiden.

Jeg hjelper deg gjerne!

31. januar 2019

VIKTIG INFORMASJON om PRISER og TIMEPLAN

Hei 🙂 Å redigere world press er for meg en utfordring. Så har ikke klart å oppdatere timeplanen og mine priser <3 De priser som pr […]
4. august 2017

KURS Mediyoga ved Stress og Utbrenthet Oppstart 14.september 2017

https://www.facebook.com/events/1371497182965579/?acontext= Nytt kurs i MediYoga ved Stress og Utbrenthet – Se i link over for nærmere info Kontakt meg på http://m.me/PusterommetSundterapi
16. mai 2017

Torsdag 18. mai Introduksjonskveld Helseseminar, ren mat som medisin!

Torsdag 18.Mai inviterer vi deg til ett nytt uforpliktende introduksjons kveld «Helseseminar» «Ren Mat som Medisin» for mer energi – reduserte smerter og helseplager, med vektreduksjon […]
12. januar 2017

Vil du også bli en helsevinner ?

Jeg ELSKER å dele så mange ulike historier av mennesker som har fått mer LIVSKVALITET ❤️ -fordi de har valgt å bli bevisst at måten vi […]